Menu dla firm
Data publikacji: 30-09-2024
Propozycja menu w cenie 160 zł /os.
Kolacja w godzinach 18:00 – 22:00, po godzinie 22:00 150 zł za każdą dodatkowa godzinę
Przystawki
- Półmiski wędlin pieczystych (schab, boczek, pasztet, karkówka)
- Carpaccio z buraków
- Sałatka jarzynowa
- Mozzarella z pomidorkami i bazylią
- pieczywo, masło
- dipy: żurawina, chrzan, grzybki
Zupa
- Rosół z kluseczkami babuni
Danie Ciepłe
- Kotlet schabowy, ziemniaczki z koperkiem, kapusta zasmażana
Deser
- 2 gatunki ciast na paterze
Propozycja menu w cenie 175 zł / osoba
Kolacja w godzinach 18:00 – 22:00, po godzinie 22:00 150 zł za każdą dodatkowa godzinę
Przystawki
- Tatar z polędwicy z żółtkiem lub melon owinięty szynką parmeńską
- Jajko faszerowane pieczarkami
- Półmiski wędlin pieczystych (schab, boczek, pasztet, karkówka)
- Sałatka szopska
- Dipy: chrzan, grzybki, żurawina
- Pieczywko różnorodne prosto z pieca, masełko
Zupa
- Zupa borowikowa z kluseczkami domowej roboty
Danie Ciepłe
- Polędwiczki wieprzowe z serem feta i szpinakiem, ziemniaki, mix sałat
Deser
- 2 gatunki ciast na paterze
Propozycja menu w cenie 195 zł / osoba
Kolacja w godzinach 18:00 – 22:00, po godzinie 22:00 150 zł za każdą dodatkowa godzinę
Przystawki
- Różyczki z łososia z cytrynowym serkiem
- Półmiski wędlin pieczystych i pasztetów
- Melon owinięty szynką parmeńską
- Tatar z polędwicy z żółtkiem
- Capresse
- Sałatka szopska z fetą
- Chrzan, grzybki,żurawinka
- pieczywko, masło
Zupa
- Borowikowa z makaronem
Danie Ciepłe
- Udka kacze pieczone confit w sosie żurawinowo-wiśniowym, ziemniaczki francuskie, buraczki w miodzie
Deser
- 2 gatunki ciast na paterze
Dodatkowe koszty:
- open bar Kawa-Herbata od 20 os. – 250 zł, 25 os. – 300 zł, 30 os. – 350 zł, 40 os. – 400 zł. 50 os- 500 zł
- napoje: dzbanek wody z żurawiną 16 zł, dzbanek soku owocowego 25 zł/l
- wino House białe/czerwone od 85 zł
- pokrowce na krzesła 7,00 zł/krzesło
- oprawa muzyczna-DJ – 1500 zł + oświetlenie 300zł
- wykrojenie tortu 100 zł w zależności od wielkości
Restauracja zastrzega sobie prawo do zmiany ceny oferowanej imprezy w przypadkach, gdy zaistnieją następujące okoliczności: wzrost cen żywności, wzrost przeliczników kursów walutowych ponad wartości określone w ofercie, wzrostu cen paliwa, stawek podatku VAT, wprowadzenie na terenie kraju lub za granicą dodatkowych opłat drogowych. Tego rodzaju zmiana cen nie stanowi zmiany warunków umowy.